Locaties

Festival Theater op de Grens speelt zich af in en rond theater De Kring, het hart van het festival. Denk daarbij aan het theater zelf, maar ook aan het Tongerloplein en de tuin van het Tongerlohuys. Ook spelen een aantal voorstellingen Het Wapen van Roosendaal. Daarnaast hebben we een unieke huiskamerlocatie!

Verrassende speellocaties liggen op loopafstand van het festivalhart dat in het teken staat van Bourgondisch ontmoeten. De unieke locaties in het centrum van Roosendaal bieden vooral een podium en publieksbereik aan jonge, startende theatermakers uit Nederland en Vlaanderen. Gastvrij theater De Kring Roosendaal fungeert als festivalhart. Hier maak je onder het genot van een hapje en een drankje een keuze uit een rijk theateraanbod in en om het festivalhart. Er is ook een randprogrammering waar we onder de noemer ‘Talententent’ een plekje bieden aan de beste amateurvoorstellingen van professioneel niveau uit Nederland en België. Je kunt aan de hand van een blokkenschema je eigen programma samenstellen.

De locaties zijn over het algemeen goed bereikbaar voor minder-validen. Mocht het onverhoopt niet lukken, onze medewerkers helpen u graag!